Sunday, 23 December 2012

Bloglist blogger baharu 2013 : SEGMEN TAMBAH FOLLOWER !

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

 Intisari berita penting....amboi, mcm nak baca berita lah pulok..sorry, actually nak mengajak anda, anda, anda dan anda semua join segmen ini, just click banner je.


dan berpeluang tersenarai dalam bloglist 2013 untuk bloggers yang followers nya kurang dari 1000 orang, mcm aku ni. Ermm..menarik kan..terima kasih kepada owner blog New Blogger ahsfantasy24.com sebab mewujudkan blog khas cam gini so that kita, kita yang baru ni berpeluanglah tambah lebih ramai kenalan & yang penting dapat terjah terus updates mereka, kadang-kadang dalam reading list selalu ter-miss pandang ada entry baru kawan-kawan, aku la tu..minta ampun.. So lepas ni masalah untuk aku me-review updates kawan-kawan selesai..alhamdulillah =D

so..joms ramai-ramai, let's terjah..



psstt...Best kan?? sangat suka dengan segmen ni dan aku terus join..tahu =)     



15 comments:

  1. Thanks dear for joining us,
    Link updated :)

    P/s: Kim salam kat qhaleef n danish :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok no prolem..tapi dear, qhaleef n danish adalah si kecik yg sama =)

      Delete
  2. dari segmen yg sama.. meh singgah dan follow dan kita akan follow semula. :)
    http://greenamila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. join together-gether..
      fuuhh hancuss BI

      Delete
  3. haii. BW sini dan follow. I pun dari segmen sama. heee. follow mine http://randomssssss.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama..follow sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Sy dtg dan follow dr segmen yg sama. keepintouch' =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  6. dari segment yang sama~! follow mine too.. :D http://nrthrhbzz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hi !
    datang dari segmen yang sama
    singgah + follow
    jom tinggal jejak dkt entry sy plak :)

    http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    Ou yeke.. ingat lain, hehe :D Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

    New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

    ReplyDelete
  10. Assalam, done follow dr segmen yg sm. Sudi2kan jenguk blog saya ya. tq... :)

    ReplyDelete
  11. salam kenal...
    singgah sat sini dari segmen yg sama. jom kenal2 :)

    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-blogger-baharu-2013.html

    ReplyDelete
  12. done follow dr segmen yg sm :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D