Monday, 31 December 2012

Kalau mahu mesti boleh ;D

Assalamualaikum..

Perasan tak?? kalau diperhatikan dekat Malaysia sikit sangat iklan mengingatkan kita untuk berhenti sekejap dan tunaikan kewajipan.. Boleh dikira dengan jari dan waktu-waktunya.. Tapi aku bangga juga ada tu iklan yang 'pramudara dlm flight, doktor dalam bilik operation masuk je waktu selesai tugasan terus pergi sembahyang walau dalam apa keadaan sekalipun' baguskan??  =) 

Untuk ingatan aku sebenarnya supaya lebih beri perhatian dan tak lalai..bak kata title post, kalau mahu mesti boleh..kan?? Jom kita tengok iklan dinegara Arab yang awesome ni, walau apa yang dilakukan, tak kisahlah tengah berseronok ke tengah berjalan-jalan ke tak susah untuk berhenti jap kan..kan..
so, enjoice ;) 







Wassalam


pssttt...harap tahun 2013 nanti aku akan jadi muslimah, isteri, ibu yg lebih beriman dan sabar dengan semua ujian dari Dia.

2 comments:

  1. alhamdulillah :) semoga 2013 memberi sinaran baru buat kta semua . amin .

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMIN..harap-harap begitulah =D

      Delete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D