Tuesday, 25 December 2012

Photoshoot gaya 'muka' cara lebih kreatif


Assalamualaikum..

Selamat tgh malam semua.. Minta maaf, memang post dari aku akan muncul di mlm2 buta tak pun, subuh2 kala, hanya ini saja masa yang ada memandangkan tuntutan kerja 'overtime' bersama Danish dan abahnya kena langsaikan dulu..hehe biasalah org dah ber-anak dan berkahwin, nanti korang tahu la betapa busy nya..

oK..Sorry agak panjang mukadimah disitu yea.. Sebenarnya, nak tau tak..nak tau tak.. Selain kita menonjolkan muka comel kita bila bergambar, kita boleh juga menempek gambar someone tak payah edit yang handsome / beauty keatas gambar kita sbg kelainan atau dengan kata yang lebih jujur, meng 'cover' muka sebenar yang kurang cantik tu, so ni idea bila pose depan kamera dengan cara yang lebih kreatif dan menjadi pulak tu padanan menjadikan ianya nampak real, so check it out:

Sumber: email     


amacam..ada gaya tak?


tak yah sorok..tau dah buat apa!!

brother ni lagi la, tak boleh bla..

hambik!! memang ada persamaan rambutnya disitu..huhu

sudah..ini pulak dah mcm muka dia sebenar

Kena lah sangat..


ok..ini no komen, agak derhaka gabungan cara ni yea =)


amboi..ni over, miss identity namanya


hah..ambik!! sungguh tepat padanannya kan..hahaha..tepat lah sangat kan.. Rasanya aku lebih rela biarkan muka yang kurang cantik ni didepan alhamdulillah bersyukur, daripada menempek gambar gitu..hehe so sesiapa nak cari kelainan makeover penggayaan muka tu..cer try, tapi kat Malaysia ni tak tau ada tak buku bergambar besar gitu, mcm buku diorang =).. 
Anyway semua ni sekadar berkongsi saja, suka-suka, kalau ada yang terasa aku minta maaf.



pssstt...tak sanggup tgk kepala manusia, badannya anjing, sungguh kurang sopan kan..kalau buku tu gambar aku, dah lama aku saman brother yang pandai-pandai tu..hehe, tak sporting tau..memang!!

4 comments:

  1. hahaha.. klaka la yg pic bawah2 tu..

    ReplyDelete
  2. hak hak hak..klaka erk?? mcm-mcm org putih ni kan, kreatif sgt

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D