Tuesday, 25 December 2012

Segmen Blogwalking Akhir Tahun 2012



Assalamualaikum..

Selain Jogathon dan Marathon, blogwalking walaupun namanya sangat tersasar juga adalah senaman atau pertandingan jari ke jari klik tanpa henti untuk tambah kan kenalan..memandangkan kita nak berganjak ke 2013 so byk lah segmen gini.. so ampun kan aku andainya lately aku banyak menjoin segmen @ GA dari mengepost entry entry baru. ini bersifat sementara shj, jgn risau.

So, klik saja banner cute ni untuk check it out:


saya tag korang, kalau sudi join sekali:

sekian, wassalam..

5 comments:

  1. maceh maceh.. akan join :)

    ReplyDelete
  2. salam dari http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-akhir-tahun-2012.html
    done follow u , follow me back :0

    ReplyDelete
  3. bw here. done follow. follow me back keyy.

    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-akhir-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking here...do follow me will follow u back :)

    http://capturethestory.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D