Sunday, 16 December 2012

Segmen: Pencarian Blogger Baru

Assalamualaikum,

Dengan lafaz BismillahirRahmanirRahim aku dengan bangganya mengumumkan...buat pertama kalinya setelah sekian lama menonton orang lain join memacam segmen memberanikan diri join sekali laaa...hah ambik, bahasa kamus siap tatabahasa lagi, so cemerlang..haha almaklumlah blogger baru la katakan, takut2 nak join..padahal tak faham arahan

So apa lagi moh le kite ramai-ramai join segmen niera..
klik saja banner ni sayang~



Dan aku sekali lagi dengan cemerlang baru ada 56 orang followers..
sian kan..kan
tukul takal balik pintu, orang malas memang follower banyak tu..

so let's terjah menerjah sampai lebam..
wassalam

28 comments:

  1. Mailey datang membalas kunjungan awk td ! TQ sbb singgah ! rerajin lah singgah nt okay ! + follow awk pun done !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mailey, don't worry mesti singgah =)

      Delete
  2. wah kak jehan, kne ajar ain ni...ekekekeke

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama..Dah follow blog ni. Jemput ziarah Blog Santai ya!!!

    ReplyDelete
  4. kita follow awk balik, tenx dear (:

    ReplyDelete
  5. dr segmen sama..Ana follow #62

    ReplyDelete
  6. salam,dri segmen same,done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. salam..good luck sis..dr segmen yg sama..follow sini :)

    ReplyDelete
  8. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :)Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  9. haii ..... datang dari segmen yg sama . and done follow u back

    ReplyDelete
  10. salam kenal,, belogisam disini sebagai pengikut setia anda selama,, dont forget to comment me

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan awak..

    http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  13. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. blogwalking sini...dr segmen yg sama...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  16. Saya datang komen dan follow geng blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  18. done follow here..bw

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  19. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  20. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D