Tuesday, 15 January 2013

Segmen 2013: Jom tingkatkan followers sampai lebam


Assalamualaikum

Blogwalking dengan semangat yang membara lalu terjumpa banner ni..dan aku terus join =) 


Memandangkan syarat yang sangat simple aku suka..dan follower yang tak naik-naik mungkin sebab tak tinggal jejak kot jadi aku rasa memang berbaloi baloi aku join & kerja keras nak tingkatkan follower sampai lebam..so  selamat berlebam dengan jayanya..always wish me luck~

follower sekarang


kesian kan..hope dengan join segmen ni, kali ni boleh tambah lagi kenalan-kenalan baru =)

sekian, wassalam


42 comments:

  1. done follow..follow kite balik ye.. :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty follow...done follow you too =)

      Delete
  2. Dari segmen yang sama..(^_^) done follow. Mai la singgah sini..

    http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. follow me back :)

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Hye , dtg singgah n follow . dari segmen yg sme .. :D
    salam pekenalan ..

    http://nura-qyra.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. admin datang follow ya , hehe

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama dan folow

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. done... segmen sma

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. singgah dar segmen y sama :)
    Done follow awk ^^
    Jemput singgah sini jgark yer ^^ ==>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum:)Saya dah join :)
    ]

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. tq semua =)..nak p terjah lagi, lagi dah lagi..huhu

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum:)Saya dah join :)
    ]

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama http://izzam4eva.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html.Follow sini sekali :)

    ReplyDelete
  13. Jenjalan sini membalas kunjungan kakak sambil follow back :)

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama dan follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen ye , hehe

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan, dr segmen yg sama

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks flw sini..done flw you back =)

      Delete
  19. salam...hye sy dr sgmen yg sama...singgah n follow u.....nti join sy plak k..

    http://fadliira85.blogspot.com.2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..
      dah selamat follow awk balik

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. done follow :) #191

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..
    Jalan-jalan sini membalas kunjungan dan follow anda.. :)
    Tq yeee..

    ReplyDelete
  23. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  24. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. admin jenguk kali kedua , alhamdullilah followers dah naik ye? Teruskan blogwalking tau :)

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  27. done follow... jemput singgah yer..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  28. Hi , I'm Mira :)

    Dari segmen :

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  29. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D