Sunday, 13 January 2013

Awesome Photo Contest by Shadira

Assalamualaikum

Hari ni nak join contest bertemakan friendship.. yang bestnya upload photo friendship sahaja untuk dinilai dengan hadiah yang very the interesting.. dan yang paling penting tiada arahan yang meleret, sebab aku memang lembap membaca arahan =(..senangkan??


http://1.bp.blogspot.com/-bG_0y5BxlqU/UOFwPjMwLDI/AAAAAAAABJ0/pdQg21OIRXU/s1600/banerAPhotocontest.jpg

ok ini gambar yang aku pertaruhkan..
ta da..

"bright colors will fade...but friendship is last forever"

harap shadhira pilih aku
 
sekian, wassalam




12 comments:

  1. Eeeee cam best jer nak joinlah nanti......

    ReplyDelete
  2. ekekeke...the best pic ever! yg x menahan yg tgh jwb call...smpt lg eh...hik3

    ReplyDelete
  3. tq sudi join contest.. :)
    good luck... done follow sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..shadira, kak jehan nak buku tu..nak buku tu..hehe, boleh mcm tu??

      Delete
  4. najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadira.html

    gudluxxx :)

    ReplyDelete
  5. Jom join contest Mksyahir.com ! Hadiah tunai okay ;)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  6. salam maulidrasul. qyn singgah folo sini dari contest sama. NIce pic ;D

    Gudluck :D

    ReplyDelete
  7. Salam..Hai saya salah satu peserta dari contest yang sama.. Saje nak terjah..hehe..Good luck yer.. Saya dah Follow awak..Follow Me back ok. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  8. Salam..Hai saya salah satu peserta dari contest yang sama.. Saje nak terjah..hehe..Good luck yer.. Saya dah Follow awak..Follow Me back ok. . http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete
  9. dr contest yg sama :) good luck to u.. follow =)

    http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/01/awesome-photo-contest-by-shadhira.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D