Sunday, 19 May 2013

Hasilnya..

Assalamualaikum..

Yeah...alhamdulillah..Pengantin pun dah selamat disandingkan.. dan aku?? yea..selesai sudah tugasan aku mengubah hantaran =) dan sekarang aku akan share satu persatu, secara bersiri...pastikan jangan terlepas..heheh.. Apa agaknya yang terjadi dengan hantaran-hantaran tersebut setelah di kucar-kacir kan oleh aku..huarghh..ha..ha.. aku akan reveal siapa raja seharinya dan yang penting D.I.Y. yang aku implement kan dalam hantaran tu macam salah satunya yang ini d.i.y 1..

Dalam d.i.y. 1 yang aku ceritakan dulu tu, aku buat satu-satu kan? ok di bawah ni hasilnya setelah dicantum-cantum.. Ha..ha.. aku saja buat color pink walaupun theme oren turqoise..pasai tak nak tenggelam dek warna nanti.. 

So kepada bride to be atau pencetus-pencetus ilham hantaran diluar sana, kalau terpandang post saya ni boleh lah ambil idea, saya tak marah.. yang penting aku suka kelainan kalau mampu... sangat budget but at the same time boleh diketengahkan..ye tak??

Lepas ni kalau ada nak order paper flower yang readymade atau paper fan boleh lah order dari aku..aku buka untuk di order, hehehe... Sila..sila..menjamah mata


close updulang untuk cincin.. rasa simple sangat pulak =(Rupanya aku tak payah risau sebab bila dalam gambar warnanya sedondon..huhuhu


Next..insyallah.......Raja sehari 4 sekali

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi, ada masa comment lagi okeh =D